Pracownik restauracji pracowniczej
Wymagania:
- Doświadczenie w handlu / gastronomii mile widziane,
- Orzeczenie/ książeczka sanepid.
Zadania:
- Obsługa Klienta - wydawanie posiłków, obsługa kasy, prace porządkowe,
- Pomoc Kuchenna - obieranie warzyw, pomoc w przygotowaniu posiłków obiadowych, śniadań, zmywanie naczyń kuchennych i restauracyjnych.
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę lub umowę zlecenie,
- Możliwość rozwoju zawodowego, a także realny udział we współtworzeniu unikalnych, prestiżowych usług gastronomicznych i standardów obsługi klienta,
- Pracę od poniedziałku do niedzieli, godz. 6.00-14.00, 14.00-22.00,
- Dobrą i życzliwą atmosferę pracy.
OFERTA PRACY IDEALNA DLA CIEBIE?
Aplikuj teraz
UMÓW SIĘ NA BEZPŁATNE KONSULTACJE
Szukasz Pracowników?
Nasi Konsultanci pomogą Ci w znalezieniu najlepszych Pracowników na rynku!